Magánoktatás.hu - Országos magántanár adatbázis

Üzleti angol, angol, amerikai angol nyelv, gazdasági angol tanítás, oktatás, korrepetálás

Tanított tantárgyak

Üzleti angolAngolAmerikai angol nyelvGazdasági angol

Kapcsolatfelvételi és személyes adatok

Név:Németh Kinga
E-mail cím:learnwithkinga@gmail.com
Weboldal:
Közösségi média:
Neme:
Gyakorlat:2 év
Óradíj:6 000 Ft-tól/45 perc

Óradíjak tantárgyanként

Üzleti angol:7000 Ft/45 perc
Angol:6000 Ft/45 perc
Amerikai angol nyelv:6000 Ft/45 perc
Gazdasági angol:9000 Ft/45 perc

Bemutatkozás

Képzett oktatót keresel, aki a Te igényeid szerint tartja az órákat?

Tapasztalatból tudom milyen kihívásokkal kell szembesülnie azoknak akik nyelvtudásukat szeretnék fejleszteni, hiszen én is aktív nyelvtanuló vagyok már gyerekkorom óta. Az elavult tanítási módszerek és tananyagok, unalmas magolás, és a száraz nyelvtan miatt sokan úgy érzik, hogy soha nem lesznek képesek megszólalni idegen nyelven.

A nyelvtanulásnak nem kell félelmetesnek, kellemetlennek, vagy unalmasnak lennie! :)

- Társalgás-fókuszú megközelítéssel oktatok, így gyorsan elsajátíthatod a szükséges nyelvtudást és önbizalmat is ahhoz, hogy bármilyen helyzetben gond nélkül beszélhess.
- Élmény lesz a tanulás, hiszen nem csak arra van lehetőséged, hogy gyakorold a kommunikációt idegen nyelven, de közben ezt játékos formában tesszük. Bingo, ötödölő, vagy szabadulószobák rendszeres részei nálam a “tananyagnak”, így az emlékezetes és szórakoztató lesz, felnőttek számára is ;)
- A különböző jellegű, igényeidhez igazított feladatok segítenek fejleszteni készségeid, miközben ki is javítjuk a hibákat, akár nyelvtanról akár kiejtésről van szó.
- A leckéket online (Skype, Teams, Jitsi, vagy Google Meet) tartom
- A1-C1 szint között fogadok angolra tanulókat, németet teljesen kezdőtől B2 szintig oktatok
- Gyerekeket 10 éves kor felett vállalok
- Online időpontfoglalás lehetséges

Az általános nyelvoktatás mellett üzleti angolra is fókuszálok. Óráim ideálisak olyan munkavállalók számára is, akiknek angolul kell kommunikálniuk a munkájuk során. Magam is tapasztaltam, hogyan működik az üzleti élet világa a gyakorlatban egy-egy multi cégnél, és megannyi kellemetlen helyzet merülhet fel a nem megfelelő szintű nyelvtudás miatt. Sokan tanultak ugyan évekig idegen nyelven, lehet nyelvvizsgát is tettek, a mindennapi életben mégis gondot okoz nekik a kommunikáció a gyakorlat hiánya miatt.

- Lassan megy az emailek megírása?
- Nehéz követni az eseményeket ha meetingeken kell részt venned külföldi kollégákkal?
- Fontos állásinterjúra vagy külföldi munkavállalásra készülsz?
- Prezentációt kell tartanod nemzetközi hallgatóságnak?

Személyre szabott támogatást kapsz tőlem minden lépéshez, a profi önéletrajz megírásától az állásinterjún való sikeres szereplésig. Segítek a nyelvi akadályok leküzdésében, az üzleti emailezés, tárgyalások, és telefonos meetingek esetén is.

Magamról

Diplomás felnőttoktató és újságíró vagyok, eddig négy országban éltem és dolgoztam, az angol tudásomat pedig Londonban tökéletesítettem. Itt könyvelést is tanultam, majd ezt követően multinacionális cégeknél helyezkedtem el compliance és adó területen. Mivel számomra a tanítás az igazi hivatás, a Cambridge English angoltanári képesítésének (CELTA) megszerzése óta magántanárként tevékenykedem. Óriási örömet jelent az, hogy segíthetek a tanítványaimnak a határaikat feszegetni és a legtöbbet kihozni magukból. Én magam is az élethosszig tartó tanulás elvét követem. Ausztriában élek, angol, német és magyar mellett még alapfokon beszélek görögül, és spanyolul tanulok. Ha pedig épp nem nyelvekkel foglalkozom, akkor túrázom, biciklizem, vagy próbálom megtalálni a város legjobb bécsi szeletét:)

Ha szimpatikusnak találod a bemutatkozásom és szeretnéd kihozni a legtöbbet a nyelvtanulásból, várlak az első virtuális találkozóra! :)

További információért és tanulási tippekért látogass el a weboldalamra is: https://englishwithkinga.com

Kiket vállal?

  • Nyugdíjast, felnőttet, egyetemistát, főiskolást, középiskolást, általános iskolás felső tagozatost

Hol vállal tanítást?

    Online

Mikor ér rá?

 
Hétfő
H.
Kedd
K.
Szerda
SZ.
Csütörtök
CS.
Péntek
P.
Szombat
SZ.
Vasárnap
V.
Délelőtt        
Délután        
Este        
Zöld pipával jelöltűk, azokat az időpontokat, amikor a pedagógus órákat tud tartani.
Email*:
Jelszó*: