Magánoktatás.hu - Országos magántanár adatbázis

Algebra, analízis, fizika, lineáris algebra, matematika, valószínűség számítás, differenciálszámítás, differenciálegyenletek, diszkrét matematika, gazdasági matematika, logika, operációkutatás, statisztika, statika, elektronikai alapismeretek tanítás, oktatás, korrepetálás

Tanított tantárgyak

AlgebraAnalízisFizikaLineáris algebraMatematikaValószínűség számításDifferenciálszámításDifferenciálegyenletekDiszkrét matematikaGazdasági matematikaLogikaOperációkutatásStatisztikaStatikaElektronikai alapismeretek

Kapcsolatfelvételi és személyes adatok

Név:Aczél Benedek
E-mail cím:aczel.benedek@gmail.com
Település:Budapest XX. kerület (1201)
Megye:Budapest
Telefon:30-3632777
Neme:férfi
Gyakorlat:5 év
Óradíj:6 000 Ft-tól/60 perc

Óradíjak tantárgyanként

Algebra:6000 Ft/60 perc
Analízis:6000 Ft/60 perc
Fizika:6000 Ft/60 perc
Lineáris algebra:6000 Ft/60 perc
Matematika:6000 Ft/60 perc
Valószínűség számítás:6000 Ft/60 perc
Differenciálszámítás:6000 Ft/60 perc
Differenciálegyenletek:6000 Ft/60 perc
Diszkrét matematika:6000 Ft/60 perc
Gazdasági matematika:6000 Ft/60 perc
Logika:6000 Ft/60 perc
Operációkutatás:6000 Ft/60 perc
Statisztika:6000 Ft/60 perc
Statika:6000 Ft/60 perc
Elektronikai alapismeretek:6000 Ft/60 perc

Bemutatkozás

A BME (Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem) -en nevelkedett matematikus vagyok, magánoktatással foglalkozom aktívan 6 éve. A természettudományok, a világ mozgatórugóinak összefüggései majd minden nap újdonsággal szolgálnak az arra szomjazóknak, épp úgy, ahogyan egy diák fantáziadús kérdései; az ember minden nap tanul valami újat. Szeretem a munkám, és hiszem, hogy a világ javára végzem azt.

Szívesen vállalom általános, középiskolás és egyetemista diákok elsősorban matematika és fizika korrepetálását, ÉRETTSÉGI illetve FELVÉTELI felkészítését; valamint egyetemisták ZH és VIZSGA felkészítését, BEADANDÓkban való segítését.
Nem ismeretlen számomra a tanulási, koncentrációs problémákkal küzdők bátorítása a természettudományok elsajátítására. Ugyancsak szívesen foglalkozom tehetséggondozással, versenyfelkészítéssel.
Nálam minden diák osztatlan figyelmet kap a tanórák alatt. A folyamatos, fenntartható fejlődés érdekében és saját tapasztalatom alapján az ideális tanóra hossza másfél óra (6000Ft/60perc ). Így egy másfél órás alkalom 9000 forintos díjazású.
Igény szerint megyek házhoz vagy tartom otthonomban az órákat, illetve zoom online felületen tanítok, minden nehézség nélkül lehet erre csatlakozni.
Óráim nyugodt, könnyed hangvételben, barátságosan zajlanak. Közérthetően, hétköznapi példákkal tanítok. Jelmondatom:
A világ, az anyag és a lélek megismerése az emberiség létjogosultsága, és végső küldetése; melynek kikerülhetetlen útja önmagunk megismerése.

Kiket vállal?

  • Egyéb, óvodást, nyugdíjast, felnőttet, egyetemistát, főiskolást, középiskolást, általános iskolás felső tagozatost, általános iskolás alsó tagozatost

Hol vállal tanítást?

    Online

Mikor ér rá?

 
Hétfő
H.
Kedd
K.
Szerda
SZ.
Csütörtök
CS.
Péntek
P.
Szombat
SZ.
Vasárnap
V.
Délelőtt        
Délután        
Este        
Zöld pipával jelöltűk, azokat az időpontokat, amikor a pedagógus órákat tud tartani.

Hogyan jutsz oda?

Útvonaltervezés a tanárhoz
Email*:
Jelszó*: