Magánoktatás.hu - Országos magántanár adatbázis

Részképességek fejlesztése, olvasás, nyelvtan, matematika, korrepetálás, helyesírás, gyógypedagógia, felzárkóztatás, fejlesztő pedagógia, diszlexia, diszkalkulia, szövegértés tanítás, oktatás, korrepetálás

Tanított tantárgyak

Részképességek fejlesztéseOlvasásNyelvtanMatematikaKorrepetálásHelyesírásGyógypedagógiaFelzárkóztatásFejlesztő pedagógiaDiszlexiaDiszkalkuliaSzövegértés

Kapcsolatfelvételi és személyes adatok

Név:Martincsek Andrea
E-mail cím:futoandrea@vipmail.hu
Település:Budapest XIII. kerület (1133)
Megye:Budapest
Telefon:70 / 375 - 86 - 87
Neme:
Gyakorlat:15 év
Óradíj:3 500Ft/óra

Bemutatkozás

Gyógypedagógusként tanulási nehézséggel, részképesség gyengeséggel küzdő általános iskolás gyermekek tantárgyi fejlesztését, korrepetálását, vállalom 5. osztályig.
Ha alsó tagozatos gyermekének nehézségei vannak a folyamatos olvasással, a szövegértéssel, a helyesírással vagy a számolással, akkor érdemes a segítségnyújtásnak ezt a formáját még időben igénybe venni.
Tizenöt éves szakmai tapasztalattal rendelkezem és ezek a tapasztalatok azt mutatják, hogy az alsó tagozaton jelentkező kezdeti bizonytalanságok, a megfelelő alapok hiánya, a későbbi évfolyamokban kifejezetten nehezen behozható hátrányt jelentenek.
Az egyéni fejlesztő órákon mindig meg lehet találni azt a módszert, amely a gyermeket segíti, lehetőség nyílik a változatos gyakorlásra, olyan technikák elsajátítására, amelyek pl. egy olvasási, számolási nehézséggel küzdő gyermek számára az általános iskolában is használható segítséget jelentenek.
A fejlesztésbe szükség esetén diszlexia, diszkalkulia, Sindelár és Nild terápiás elemek is beépülnek.

Kiket vállal?

  • Általános iskolás alsó tagozatost

Hol vállal tanítást?

    Otthon

Mikor ér rá?

 
Hétfő
H.
Kedd
K.
Szerda
SZ.
Csütörtök
CS.
Péntek
P.
Szombat
SZ.
Vasárnap
V.
Délelőtt        
Délután        
Este        
Zöld pipával jelöltűk, azokat az időpontokat, amikor a pedagógus órákat tud tartani.

Hogyan jutsz oda?

Útvonaltervezés a tanárhoz
Email*:
Jelszó*: