Magánoktatás.hu - Országos magántanár adatbázis

Magyar nyelv és irodalom, magyar nyelv, magyar tanítás, oktatás, korrepetálás

Tanított tantárgyak

Magyar nyelv és irodalomMagyar nyelvMagyar

Kapcsolatfelvételi és személyes adatok

Név:Magyar Csilla
E-mail cím:magyar.csilla78@gmail.com
Közösségi média:
Település:Budapest XVII. kerület
Megye:Budapest
Telefon:0630/2982622
Neme:
Gyakorlat:8 év
Óradíj:4 500 Ft-tól/60 perc

Óradíjak tantárgyanként

Magyar nyelv és irodalom:4500 Ft/60 perc
Magyar nyelv:4500 Ft/60 perc
Magyar:4500 Ft/60 perc

Bemutatkozás

Kedves felvételiző Gyerekek, kedves Szülők!
Nyári tanfolyamok indulnak!
Fantasztikus lehetőségetek nyílik a fejlesztésre, fejlődésre, 3 féle tanfolyam közül is választhattok, amelyek közt vannak egymásra épülők is (pl az alapozó és az intenzív kurzus) és vannak önmagukban is elvégezhető kurzusok. Nagy tapasztalattal rendelkező oktatóként szeretettel várlak benneteket a leendő tanulóim körében

!!Alapozó kurzus felvételizőknek!!
Erre a 12 alkalmas kurzusra olyan gyerekeket várok, akiknek szükséges átvenni a teljes tananyagot, mert hiányzik az alaptudásuk, ezáltal több gyakorlásra, illetve tudás elmélyítésére van szükségük. Ha a gyermekek elsajátították az elméleti alapokat, azután kezdhetik el a gyakorlati, intenzív kurzust, ami szeptemberben indul.

!!Intenzív kurzus haladó felvételizőknek!!
Erre a 14 alkalmas, szeptembertől induló tanfolyamra olyan tanulókat várok, akik a tanagyaggal gyorsabban tudnak haladni, és a típusfeladatok gyakorlásával mélyítik el tudásukat. Ezen a kurzuson olyan feladatokon keresztül gyakorolhatnak, amelyek előfordulhatnak a felvételin. Minden gyakorlófeladatot, fogalmazást, helyesírást javítok a tanfolyam ideje alatt.

!!Helyesírás - és fogalmazáskurzus az alapoktól!!
A 10 alkalmas csoportba olyan gyermekek jelentkezését várom, akiknek gondot okoz a helyesírás, vagy maga az írás folyamata is nehezebben megy. Ennek a kurzusnak a lényege a legalapvetőbb helyesírási alapok elsajátításán túl a bonyolultabb szabályok (pl mozgószabály) megtanulása, illetve a tanfolyam szerves részét képezi a tollbamondás is. Csak olyan gyerekek jelentkezzenek, akik hajlandóak írni órán, hiszen ezzel saját kompetenciájukat fejlesztik a sikeres vizsga érdekében. A tanfolyam második felében fogalmazás lesz a fókuszban, 5 alkalmon keresztül legalább 6-7 fogalmazást fognak írni a gyerekek, de ennél több is lehet a csoportdinamikától függően. A kurzus célja a logikailag, tartalmilag, nyelvileg helyes fogalmazáskészség kialakítása, és az önkifejezés elősegítése.

!!Írj nekem üzenetet, hogy többet megtudhass a kurzusokról, a létszám korlátozott, és többnyire hamar betelnek a helyek, ezért minél előbb lépj velem kapcsolatba. A kurzusok 4-8 fővel indulnak, kezdés július második felében. A tanfolyam időpontját próbálom összehangolni az egyéni igényekkel, ezért mindenképp telefonon beszéljünk, hogy a legmegfelelőbb lehetőséget tudjam biztosítani.


Felvételire vagy érettségire készülsz? Esetleg nehezen boldogulsz a nyelvtannal vagy az irodalommal? Én itt vagyok és segítek Neked! Magyar mesterszakos egyetemi végzettséggel, többéves tanári tapasztalattal várom azokat a diákjaimat, akik az órákon igénylik a motiváló, segítőkész közeget. Az órák interaktívak, élményközpontúak, gyakorlatiasak,hiszen életszerű példákkal segítem a rendszer elméleti elsajátítását.
Legfőbb profilom a központi felvételire való felkészítés (6.és 8. osztály), ebben nagy tapasztalatom van, és saját gyakorlófeladatokkal is rendelkezem. A felvételi előkészítőt mindig a tananyag ismétlésével kezdem, egészen 5. osztálytól. Ezen kívül fogalmazás, szövegértési technikák, nyelvhelyességi és nyelvi kreatív feladatok kapnak szerepet az órákon. Minden tanítványomnál figyelembe veszem a tanuló egyéni igényeit, és a megfelelő tanulási módszer kiválasztásával kezdjük meg a közös munkát.
Továbbá készítek fel diákokat közép- és emelt szintű érettségire is, amely során a fiatalok elsajátíthatják a retorika alapjait, az érveléstechnikát, a verstant, az intertextualitás jelenségét, valamint a műelemzések, műfeldolgozások, lehetséges szempontjait, és a gyakorlati szövegalkotás rejtelmeit. A diákok tanulói igényeit ebben az esetben is felmérem, és ennek megfelelően alakítom ki a tanulásmódszert.
A fentieken kívül várom még azon tanulóimat, akiknek korrepetálásra, szintfenntartásra van szükségük, vagy csak elkötelezettek az irodalom vagy a nyelvtan tantárgyak iránt.
Az órákat online tartom.
Árak:
4500 Ft/fő/60 perc
3300 Ft/f2 fő/60 perc
3000 Ft/3 főtől/60perc
KIKET VÁLLAL?
középiskolást, általános iskolás felső tagozatost


Kiket vállal?

  • Felnőttet, középiskolást, általános iskolás felső tagozatost, általános iskolás alsó tagozatost

Hol vállal tanítást?

    Online

Mikor ér rá?

 
Hétfő
H.
Kedd
K.
Szerda
SZ.
Csütörtök
CS.
Péntek
P.
Szombat
SZ.
Vasárnap
V.
Délelőtt        
Délután        
Este        
Zöld pipával jelöltűk, azokat az időpontokat, amikor a pedagógus órákat tud tartani.

Hogyan jutsz oda?

Útvonaltervezés a tanárhoz
Email*:
Jelszó*: