Magánoktatás.hu - Országos magántanár adatbázis

Magyar nyelv és irodalom, angol, magyar, műfordítás, szövegszerkesztés, kreatív írás tanítás, oktatás, korrepetálás

Tanított tantárgyak

Magyar nyelv és irodalomAngolMagyarMűfordításSzövegszerkesztésKreatív írás

Kapcsolatfelvételi és személyes adatok

Név:Tóth Gabriella
E-mail cím:leveletgabinak@gmail.com
Megye:Budapest
Telefon:+36207759938
Neme:
Gyakorlat:4 év
Óradíj:6 000 Ft-tól/óra

Óradíjak tantárgyanként

Magyar nyelv és irodalom:6000 Ft/óra
Angol:6000 Ft/óra
Magyar:6000 Ft/óra
Műfordítás:6000 Ft/óra
Szövegszerkesztés:6000 Ft/óra
Kreatív írás:6000 Ft/óra

Bemutatkozás

Ha szükséged van egy kis segítségre a tanulásban, szeretnél sikeres felvételit, érettségit vagy nyelvvizsgát tenni, keress bátran, és én segítek elérni a céljaidat!
Magánóráimon személyre szabottan vesszük végig a tananyagot, nem csak a követelmények mentén, hanem olyan objektív megközelítéssel, amely által nem csak az iskolai vizsgákra lehet felkészülni, de az életben is előnyt szerezhetsz a kreatív gondolkodás és problémamegoldás által. Megtanulhatsz értően olvasni és könnyedén szöveget írni magyar és angol nyelven, valamint szívesen bemutatom a magyar és a világirodalom olyan műveit, amelyek által igazán megszerethető a tanulás. A nyelvtani rendszereket alapjaiktól építjük fel, így könnyen tudnak rögzülni, hogy később már szabadon kibontakoztathasd a kreativitásodat. Vállalok felvételi előkészítőt 4-6-8 osztályos gimnáziumba, valamint közép és emelt szintű érettségi és B2 nyelvvizsga felkészítést is.

Néhány szó magamról: A magyar szakos diplomámat 2014-ben szereztem meg. Jól ismerem a magyar nyelv és irodalom témakörébe tartozó tananyagot, valamint szívesen foglalkozom a kortárs szerzők műveivel is, amelyek hatással vannak a mai oktatási követelményekre. A multinacionális vállalatoknál szerzett nyelvi tapasztalatom által pedig a gyakorlatban is mindennapos gyakorisággal, tárgyalási szinten beszélem az angolt, és több ízben készítettem fel nyelvvizsgázót sikeres eredménnyel. Online és nálam személyesen megtartott órákra is van lehetőség. Az óradíj online tanulás és nálam tartott órák esetén 60 percre angol nyelvből, valamint magyar nyelv és irodalomból 6000 ft/fő. Személyesen a XII. kerület és II. kerület határán van lehetőség nálam tanulni, ami könnyen megközelíthető a Széll Kálmán térről induló buszokkal és villamosokkal.
A különórák mellett szívesen vállalok kreatív szövegírást, szakmai fordítást angol és magyar nyelvek között, valamint szakdolgozat vagy más publikáció lektorálását. Az ilyen kreatív szöveggondozás díja 1,5 ft/karakter.

Kiket vállal?

  • Egyéb, felnőttet, egyetemistát, főiskolást, középiskolást, általános iskolás felső tagozatost, általános iskolás alsó tagozatost

Hol vállal tanítást?

    Online, otthon

Mikor ér rá?

 
Hétfő
H.
Kedd
K.
Szerda
SZ.
Csütörtök
CS.
Péntek
P.
Szombat
SZ.
Vasárnap
V.
Délelőtt        
Délután        
Este        
Zöld pipával jelöltűk, azokat az időpontokat, amikor a pedagógus órákat tud tartani.
Email*:
Jelszó*: