Magánoktatás.hu - Országos magántanár adatbázis

Matematika, fizika, informatika, programozás c++ nyelven, excel, word, adatbázis kezelés, access, algoritmizálás, differenciálszámítás, számítógép kezelés tanítás, oktatás, korrepetálás

Tanított tantárgyak

MatematikaFizikaInformatikaProgramozás c++ nyelvenExcelWordAdatbázis kezelésAccessAlgoritmizálásDifferenciálszámításSzámítógép kezelés

Kapcsolatfelvételi és személyes adatok

E-mail cím:bpoktatas@gmail.com
Település:Budapest
Telefon:06307402114
Neme:férfi
Gyakorlat:20 év
Óradíj:4 500 Ft-tól/90 perc

Óradíjak tantárgyanként

Matematika:4500 Ft/90 perc
Fizika:4500 Ft/90 perc
Informatika:4500 Ft/90 perc
Programozás c++ nyelven:4500 Ft/90 perc
Excel:4500 Ft/90 perc
Word:4500 Ft/90 perc
Adatbázis kezelés:4500 Ft/90 perc
Access:4500 Ft/90 perc
Algoritmizálás:4500 Ft/90 perc
Differenciálszámítás:4500 Ft/90 perc
Számítógép kezelés:4500 Ft/90 perc

Bemutatkozás

Egyetemi végzettségű matematika, fizika és informatika szakos tanár vagyok. Húsz éves tanítási tapasztalattal rendelkezem általános-, és középiskolai és felnőttoktatási területen matematika és fizika és informatika oktatásban.
Nagyon szeretek tanítani, és jelentős sikereket értem el oktatásommal, illetve a diákjaim is jelentős sikereket értek el az oktatásom által.
Szeretem a matematika-, fizika-, és informatika tantárgyat, és diákjaimmal is igyekszem megszerettetni azokat, ami az oktatásomon is érezhető. Informatikából Word, Excel, Access, C#, Pyton, valamint a közép-, és emelt színtű érettségi anyagának az oktatását vállalom.
Diákjaim számára érthetően magyaráztam el mindig a tananyagot.
Igyekszem diákjaimmal kellemes, bizalmi légkört kialakítani, a megfelelő tisztelet megadása mellett mindkét fél részéről, mivel így sikeresebb lehet az oktatás, másrészt mindkét félnek kellemesebben tellik így az oktatásban töltött idő.
Általános-, és középiskolás, valamint egyetemista diákok oktatását is vállalom. Jelentős tapasztalattal rendelkezem a normál iskolai tananyag oktatásán túl közép-, és emelt színtű érettségire történő felkészítésben is. Diákjaim sikeresen szerepeltek a vizsgákon, felvételiken, versenyeken. Oktatást vállalok a saját lakásomon, ill. házhoz is megyek, továbbá online oktatást is vállalok. várom szíves megkeresésüket. Informatika tanfolyamok megtertását is vállalom.

Kiket vállal?

  • Egyéb, óvodást, nyugdíjast, felnőttet, egyetemistát, főiskolást, középiskolást, általános iskolás felső tagozatost, általános iskolás alsó tagozatost

Hol vállal tanítást?

    Online, házhoz megy, otthon

Mikor ér rá?

 
Hétfő
H.
Kedd
K.
Szerda
SZ.
Csütörtök
CS.
Péntek
P.
Szombat
SZ.
Vasárnap
V.
Délelőtt        
Délután        
Este        
Zöld pipával jelöltűk, azokat az időpontokat, amikor a pedagógus órákat tud tartani.

Hogyan jutsz oda?

Útvonaltervezés a tanárhoz
Email*:
Jelszó*: