Magánoktatás.hu - Országos magántanár adatbázis

Angol, önismeret, szolfézs, zeneelmélet tanítás, oktatás, korrepetálás

Tanított tantárgyak

AngolÖnismeretSzolfézsZeneelmélet

Kapcsolatfelvételi és személyes adatok

Név:Zajácz András
E-mail cím:zajacz.andrash@gmail.com
Weboldal:
Neme:férfi
Gyakorlat:23 év
Óradíj:7 000 Ft-tól/óra

Óradíjak tantárgyanként

Angol:7000 Ft/óra
Önismeret:7000 Ft/óra
Szolfézs:7000 Ft/óra
Zeneelmélet:7000 Ft/óra

Bemutatkozás

2000 óta foglalkozok elsősorban zeneoktatással, illetve angol oktatással. Mentálhigiéniai és pedagógusi végzettségem alapján a diákok egyéni haladását és fejlődését önbizalmuk és sikerélményük növelésével is támogatom. Minden korosztály számára tartok magánórákat online általános és szakmai (gazdasági, társadalomtudományi) nyelvből, illetve fordításokat is vállalok. Óráimnak mind a kommunikáció, mind a nyelvtan fontos része. Figyelembe veszem minden diák saját tanulási ütemét, a tananyagot ennek megfelelően állítom össze.
Általános iskolás gyerkőcöktől a felnőttekig nagy tanítási tapasztalatra tettem szert. Türelmes tanár vagyok, addig magyarázok mindent, amíg biztosan sikerül elsajátítani az anyagot.
Mentálhigiéniával, természetes gyógymódokkal, zenés stresszoldó foglalkozásokkal is évek óta foglalkozok. Fő szakterületem a stressz. Diplomamunkáimat is a zene jótékony hatásával és a stressz kezelésével kapcsolatban írtam. 2016-ban jelent meg magánkiadásban az első könyvem Életmód tervező címmel. Az oktatás mellett célom, hogy segítsek a hozzám fordulók lelki problémáinak megoldásában, legyen az akár tanulási zavar, szorongás, párkapcsolati probléma, depresszió. ELÉRHETŐSÉGEIM:
e-mail: zajacz.andrash@gmail.com
Skype: zajarts (Zajácz András)

Kiket vállal?

  • Egyéb, nyugdíjast, felnőttet, egyetemistát, főiskolást, középiskolást, általános iskolás felső tagozatost, általános iskolás alsó tagozatost

Hol vállal tanítást?

    Online

Mikor ér rá?

 
Hétfő
H.
Kedd
K.
Szerda
SZ.
Csütörtök
CS.
Péntek
P.
Szombat
SZ.
Vasárnap
V.
Délelőtt        
Délután        
Este        
Zöld pipával jelöltűk, azokat az időpontokat, amikor a pedagógus órákat tud tartani.
Email*:
Jelszó*: