Magánoktatás.hu - Országos magántanár adatbázis

Matematika, statisztika, valószínűség számítás, ökonometria, analízis tanítás, oktatás, korrepetálás

Tanított tantárgyak

MatematikaStatisztikaValószínűség számításÖkonometriaAnalízis

Kapcsolatfelvételi és személyes adatok

Név:Tóth Dénes
E-mail cím:sirdickinson99@gmail.com
Megye:Budapest
Telefon:30-6530448
Neme:férfi
Gyakorlat:4 év
Óradíj:5 000 Ft-tól/60 perc

Óradíjak tantárgyanként

Matematika:5000 Ft/60 perc
Statisztika:5000 Ft/60 perc
Valószínűség számítás:5000 Ft/óra
Ökonometria:5000 Ft/óra
Analízis:5000 Ft/óra

Bemutatkozás

Tóth Dénes vagyok a Budapesti Corvinus Egyetemen végeztem. Biztos nagyon jól mutatna most a több 10 éves tanári tapasztalatot meg pedagógia diplomát felmutatni, de sajnos 23 éves létemre ezzel érthető okokból még nem rendelkezem. 4 éve tanítok középiskolásokat és egyetemistákat magánban, 2 évig az egyetemen is tartottam hivatalos szemináriumokat a hallgatótársaimnak. Az évek során volt dolgom nagyon sok jobb és rosszabb képeségű diákkal, de egy valami közös volt mindenkiben. A kitűzött célt, legyen az vizsga, érettségi vagy az évvégi kettes, mind elérte.
Az a filozófiám, hogy ha valamit nem tudok egyszerűen és lényegre törően elmagyarázni akkor azt valószínűleg nem jól magyarázom. Az évek során elég jól kitapasztaltam, hogy mi szokott a legfájdalommentesebb út lenni, de persze minden diák más, én is igyekszem hozzájuk igazodni. Mind ezt ötvözve a fiatalos stílusommal, a diákok nagyon jól szokták fogadni még a bonyolultabb témákat is.
Ha engem választasz ne arra számíts, hogy egy óráról órára házival foglak bombázni és neked majd hasgörccsel kell ülni minden óra előtt. Az órák jó hangulatban telnek, mindig figyelek arra, hogy ne legyen egyszerre túl sok az anyag, néha még vicces is próbálok lenni több kevesebb sikerrel. Majd láthatjátok, hogy élvezem, amit csinálok és ez sokszor a diákokra is átragad. Persze nem azt mondom, hogy odalesznek az anyagért, de talán kicsit kevésbé utálják majd.
Én 100%-ban megértem, hogy nem a matek körül forog az ember élete és sokszor tényleg a kegyelem kettest elég összeszedni majd boldogan élni tovább az életünket a matematika minden borzalma nélkül. Igyekszek a diákokkal személyesen is jó kapcsolatot ápolni, megismerni őket ugyanis ez elengedhetetlen ahhoz, hogy az órák kellemes hangulatban teljenek.
Egyéb infók:
A 19.kerületben lakok szóval alapvetően a közelben van lehetőség arra, hogy házhoz menjek, de ha van valami speciális igény akkor persze bármi megbeszélhető. Elsősorban középiskolások és érettségire készülők jelentkezését várom, de felső tagozatos általános iskolásokkal is keressenek bátran! Gazdasági szakon tanuló egyetemistáknak vállalok statisztikából, ökonometriából , gépitanulásból, idősorelemzésből, analízisből és valószínűségszámításból is oktatást! A matematika órákat felár ellenében angolul is tudom tartani!
Ha felkeltettem az érdeklődésedet keressetek bizalommal!
Kérem elsődlegesen emialen keressenek!

Kiket vállal?

  • Főiskolást, középiskolást, általános iskolás felső tagozatost

Hol vállal tanítást?

    Online, házhoz megy, otthon

Mikor ér rá?

 
Hétfő
H.
Kedd
K.
Szerda
SZ.
Csütörtök
CS.
Péntek
P.
Szombat
SZ.
Vasárnap
V.
Délelőtt        
Délután        
Este        
Zöld pipával jelöltűk, azokat az időpontokat, amikor a pedagógus órákat tud tartani.
Email*:
Jelszó*: