Magánoktatás.hu - Országos magántanár adatbázis

Zongora, zeneelmélet, szolfézs tanítás, oktatás, korrepetálás

Tanított tantárgyak

ZongoraZeneelméletSzolfézs

Kapcsolatfelvételi és személyes adatok

Név:Rick Róbert
E-mail cím:zongibob@gmail.com
Weboldal:
Közösségi média:
Település:Budapest VII. kerület
Megye:Budapest
Telefon:+3670-340-7789
Neme:férfi
Gyakorlat:13 év
Óradíj:8 000 Ft-tól/óra

Óradíjak tantárgyanként

Zongora:8000 Ft/óra
Zeneelmélet:8000 Ft/óra
Szolfézs:8000 Ft/óra

Bemutatkozás

Zongora, szolfézs-zeneelmélet és akusztika oktatást vállalok Budapesten a VII. és a XVI. kerületben (Árpádföld, Cinkota, Csömör vonzáskörzetében). Alap diplomámat 2010-ben, Master diplomámat 2012-ben kitüntetéssel szereztem meg zongoratanár - kamara művész szakon a Miskolci Egyetem Bartók Béla Zeneművészeti Intézetében, Dr. Réti Balázs növendékeként. A hangmester-hangtechnikusi képzést a Magyar Rádióban végeztem el.

Gyermekek és felnőttek tanításával is egyaránt szívesen foglalkozom. Fontosnak tartom, hogy növendékeim valóban zenélni tanuljanak, és ne „csak” a hangszeren játszás képességét sajátítják el: Hiszen a zene fejleszti a koncentrációt, a gondolkodást, megragadja a fantáziát és hatással van az érzelmeinkre is, sokszor segíthet azokat feldolgozni.
Óráimon nagy öröm számomra látni, mikor a növendékeimnek sikerül egy-egy, általuk néha talán túl nehéznek gondolt darab megtanulása, mikor önálló ötleteket, érzelmeket mutatnak a művekben, amikor ők maguk is érzik és tapasztalják, ahogy fejlődnek.

Számomra a zongoratanítás nem csak a hangok gépies betanítását jelenti. Úgy vallom, növendékeimet a leginkább a hozzájuk közel álló darabok kiválasztásával, érzelmi világuk megszólításával érdemes motiválni, hogy a zene ne a napi nyűgös gyakorlást jelentse, hanem valóban örömöt szerezzen.
A megjelent óradíjon kívül lehetőség van bérletet váltani, melynek óradíja kedvezőbb.

Kiket vállal?

  • Nyugdíjast, felnőttet, egyetemistát, főiskolást, középiskolást, általános iskolás felső tagozatost, általános iskolás alsó tagozatost

Hol vállal tanítást?

    Online

Mikor ér rá?

 
Hétfő
H.
Kedd
K.
Szerda
SZ.
Csütörtök
CS.
Péntek
P.
Szombat
SZ.
Vasárnap
V.
Délelőtt        
Délután        
Este        
Zöld pipával jelöltűk, azokat az időpontokat, amikor a pedagógus órákat tud tartani.

Hogyan jutsz oda?

Útvonaltervezés a tanárhoz
Email*:
Jelszó*: